Zašto baš sada dolaziti u ovlaštene servise?

Auto moto Komentari isključeni za Zašto baš sada dolaziti u ovlaštene servise? 15

O prednostima ovlaštenog servisa i novostima u Škoda svijetu rekao nam je nešto više direktor ETT-a ing. el. teh. Željko Šajatović, str. spec. oecc.

ETT d.o.o. Karlovac posluje od 1990. godine, a od 1996. je ovlašteni Škoda partner za Karlovačku županiju. 2006. godine postaje ovlašteni servis za VW vozila i jedini je ovlašteni servis za gospodarski VW program u Karlovačkoj županiji.
PI: Zašto dolaziti u ovlaštene servise?
Ž.Š.:
Zašto baš sada dolaziti u ovlaštene servise? To je dobro pitanje. Tvrdimo da je sada pravo vrijeme za dolazak u ovlašteni servis, bez obzira na povećanu stopu PDV-a koja neće bitno povećati cijenu servisa. Ovlašteni servis osigurava kupcu kvalitetniji i bolji pristup održavanju i popravku vozila. Servis ETT-a opremljen je specijalnim alatima i uređajima pomoću kojih stručno i educirano osoblje pruža usluge popravaka vozila u garantnom roku i izvan njega.
Također, kroz trgovinu originalnih dijelova i originalne dodatne opreme osigurana je brza i kvalitetna nabava rezervnih dijelova. Servisno osoblje kontinuirano se educira po tvorničkim i ISO normama (ISO 9001/2000 koja je uvedena prije 5 godina) i samim tim pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Novim dijagnostičkim tehnologijama i korištenjem kompjuterskih uređaja povezujemo se direktno sa tvorničkim serverima te se i na taj način vrši popravak visokotehnoloških procesora u vozilima.
Redovitim servisnim pregledima u za to predviđenim servisnim intervalima, tj. pravilnim održavanjima, osiguravate svojem vozilu tehničku ispravnost i dugovječnost, kao i vlastitu sigurnost. Odnos uloženog i dobivenog je puno veća i sigurnija. Isto tako redovitim održavanjem Vaše Škode ili VW u ETT ovlaštenom servisu, a prema Planu održavanja, ostvarujete pravo na Mobilno jamstvo – pomoć na cesti, koje vrijedi do kraja eksploatacije Vašeg vozila.
VW i Škoda ima segmentnu struktura vozila i to : I segment – vozila do 4 godine starosti, II segment – vozila od 4 do 8 godina starosti i III segment – vozila starija od 8 godina.

Za sve vlasnike Škoda i Volkswagen vozila koja su starija od 4 godine nudimo akcijske cijene na originalne dijelove. Za te segmente vozila imamo u ponudi i Economy dijelove, odnosno tvornica isporučuje dijelove po povlaštenim cijenama, a samim tim ti dijelovi su na tržištu puno jeftiniji. Ugradnjom navedenih dijelova dobivate 2 godine jamstva na rad, kao i 2 godine jamstva na ugradnju te i mobilno jamstvo. Kroz ovakav oblik održavanja gledano na godišnjem nivou proći ćete puno povoljnije nego u nekom “neovlaštenom servisu”. Ovdje želim napomenuti da se često zamjena ulja u motoru iskrivljeno poistovjećuje sa servisom npr. na 60.000 km.
Da pojasnim: zamjena ulja nije isto kao i servis po servisnim intervalima jer se na npr. na servisu na 60.000 km pored zamjene ulja vrši kompletna provjera elektronike vozila, vozila izvana, ispod, gume, prostora motora, provjera karoserije itd. Važno je napomenuti da sve popravke vršimo samo uz odobrenje i suglasnost stranke. Također, Vaše vozilo možemo provjeriti na liniji koja se koristi za pregled vozila na tehničkom pregledu. Kod same prodaje automobila važan dokument je i ovjerena servisna knjižica iz koje je vidljivo da li je vozilo redovito održavano, što daje dodatnu vrijednost vozilu na tržištu.
Posebno izdvajamo Express servis kojim se želi povećati zadovoljstvo kupca te izići u susret potrebi za većom brzinom i fleksibilnošću pri posjetu servisu. Napominjem da u sklopu servisa imamo najmoderniju lasersku 3D optiku (jedina u županiji) i liniju za montažu i balansiranje guma. U tijeku je proljetna akcija gdje možete svoje vozilo pregledati za 1 kunu te se na osnovu dijagnostike i uočenih nedostataka radi ponuda za popravak vozila.

Radimo i subotom, tako da kupci koji ne mogu u tjednu obaviti servis, mogu koristiti i ovu mogućnost. Postali smo prepoznatljivi i kao VW servis gdje nam sve više vlasnika VW vozila daju svoje povjerenje. Pripremili smo za naše kupce mogućnost plaćanja na više rata svim vrstama kartica, a za gotovinsko plaćanje dajemo popust.

PI: Koji su noviteti u Škodi?
Ž.Š.:
Škoda je krajem siječnja ove godine proizvela 14 milijunti automobil. Na nedavnoj prezentaciji u Pragu prezentirani su nam poslovni planovi za idućih 5 godina.
U nadolazećim godinama Škoda želi na tržište plasirati u prosjeku jedan model svakih šest mjeseci. U tu svrhu povećani su kapaciteti tvornica u Češkoj Republici, kao i u međunarodnim tvornicama. Škoda istovremeno nastavlja dosljednu internacionalizaciju branda posebno se fokusirajući na snažan rast na novim tržištima Kine, Rusije i Indije.

U rujnu ili listopadu stiže nam Škoda Citigo – gradsko vozilo.
Ovim automobilom od 3,56 metara proširujemo svoju ponudu u segmentu malih vozila (segment A00). Škoda je vrlo atraktivna i u proteklih nekoliko godina uspješno se nametnula kao proizvođač automobila koji nudi idealan omjer između uloženog i dobivenog. Naši modeli su visokokvalitetni, pouzdani i izdržljivi, a izvrsnost naših modela dodatno je potvrđena s 4 godine jamstva na sve Škoda modele (za sve dijelove čak i na akumulator) bez uvjetovanog financiranja i bez nadoplate.
U našem salonu izloženi su svi modeli Škoda vozila gdje ih možete razgledati te također isprobati testna vozila. Uz povoljne kreditne linije nudimo i mogućnost zamjene staro za novo.
Auto optiku radimo na Hunter-uređaju koji ima najnoviju 3D tehnologiju što nam omogućava veću preciznost pri radu iz razloga što detaljno prikazuje sve parametre vozila (visina, širina, razmak osovina…). Važno je za napomenuti da je to jedini uređaj koji VW priznaje u ovlaštenim servisima.

Dođite i provjerite kvalitetu naše usluge!
ETT, Mala Švarča 155, 47000 Karlovac
Tel.: 047/ 609 322, www.ett.hr
e-mail: [email protected]

Pretraži

Back to Top