Zavjese i karniše

Dom Komentari isključeni za Zavjese i karniše 213

Kardo d.o.o. nudi vam velik izbor zavjesa i dekora.

Odabir zavjesa kod unutarnjeg uređenja uvijek je posljednja varijabla koja ima zaokružiti sveukupni dojam i prezentaciju prostora, te se kod kupnje ovog proizvoda nerijetko poklanja velika pažnja upravo detaljima. Izborom boje, materijala, dužine, širine i uzorka zavjese i dekora dajemo slikovitost i toplinu određenom interijeru.

Program zavjesa i dekora najčešće se izrađuje od popularnih materijala poput poliestera, pamuka, svile i viskoze. Cjelokupni program zavjesa u ponudi šiva se po mjeri kupca, a osim šivanja nudimo i uslugu postave te estetskih savjeta kupcu.

Drvene, aluminijske i plastične karniše sastavni su dio uređenja, tj. dekoracije prozorskih okvira. Posve su praktične namjene i služe kao nosači za zavjese i dekore. Iako se rade od svega tri prethodno navedena materijala, opseg ponude oblika ovog proizvoda varira od jednostavnih i jednostrukih do čitavih sustava, odnosno kompleta panela i paketa.

Podesive su dužine te su prilagodljive svakoj širini zidne površine. Ugrađuju se na zidnu, stropnu ili postraničnu plohu, a izbor vrste karniše ovisi i o težini, odnosno količini materijala koji se na nju želi izvjesiti. Kardo vrši uslugu izmjera, montaže i sugestije prilikom odabira.
Kardo d.o.o. Grge Tuškana 10, Karlovac, 047 645 315
www.kardo.hr

Pretraži

Back to Top