Živjeti s lakoćom

Događanja Komentari isključeni za Živjeti s lakoćom 18

Uvodni 2-satni tečaj u Karlovcu 31.07.2013. od 20-22h. Idealna prilika ako se želite malo informirati i vidjeti što su u stvari Tri principa (Um, Svijest i Misao) čije je jednostavno razumijevanje donijelo velike promjene u životima stotina tisuća ljudi, a niste još sigurni da želite uložiti više vremena kao što je puni vikend ili 4-tjedni tečaj.


Ponekad se teško nositi sa životnim problemima. Možda osjećamo da smo zapeli i ne znamo što činiti, kako se postaviti, kako poboljšati neku situaciju. Možda živimo u oskudici, bez obzira radilo se nedostatku novca, posla, ljubavi, razumijevanja, radosti ili sklada u odnosima s drugima.
Kada spoznamo kako je naš doživljaj života stvoren "iznutra prema van", kroz aspekte Uma, Svijesti i Misli (Tri principa), tada se naš osjećaj težine življenja pretvara u lakoću, osjećaj da je život pun prepreka mijenja se u osjećaj da život teče svojim savršenim tokom čak i kada je pun izazova i naizgled nerješivih situacija.
Također, kroz ovo razumijevanje naš um se umiruje. Umjesto česte zabrinutosti, negativnosti ili frustracije, mi se osjećamo opušteno. Mijenja nam se percepcija, objektivnije vidimo situacije i puno lakše nam dolaze rješenja za naše probleme.
Osim kreativnih ideja dolazi i do promjena u nama samima, kroz unutarnje uvide i spoznaje. Sve manje je negativnosti i straha od kročenja u novo, a sve više motivacije i ideja što i kako učiniti. I ne samo to, kako se kroz uvide u prirodu života sve više usklađujemo sa životnim tokom, kako se prepuštamo toj dubljoj inteligenciji unutar nas samih, tako nam se otvaraju vrata i stvaraju prilike koje do tada nismo ni primjetili.
„Slijedi svoje blaženstvo i vrata će se otvoriti tamo gdje vrata bilo nije.“
~Joseph Campbell
Više o seminarima na bazi Tri principa.
Zapamtite, život može biti puno lakši nego što se u prvi mah čini. Dođite i otkrijte kako.
Večernja radionica od 2 sata:
Vrijeme: srijeda 31.07.2013. od 20-22 sata.
Mjesto: Tuškanova 10 (zgrada Karda, iza Inine benzinske postaje), 2. kat.
Cijena: 50 kn. Potrebno je prijaviti se unaprijed kako biste rezervirali mjesto. Broj mjesta je ograničen.

Pretraži

Back to Top