Zlatni Globus za 'You Haven't Seen The Last Of Me' iz filma "Burlesque" – soundtrack u prodaji!

Glazba Komentari isključeni za Zlatni Globus za 'You Haven't Seen The Last Of Me' iz filma "Burlesque" – soundtrack u prodaji! 15

Pjesma ‘You Haven’t Seen The Last Of Me’, koju u filmu ‘Burlesque’ izvodi Cher, osvojila je na sinoćnjoj dodjeli nagradu Zlatni Globus – u kategoriji najbolja originalna pjesma iz filma. Autorica pjesme je Diane Warren, a film se u hrvatskim kinima počinje prikazivati od 3. veljače (distribucija Continental film).


U prodaji je već i soundtrack filma (SonyMusic/Menart), najavio ga je singl ‘Express’, a uključuje deset pjesama u izvedbi dvije dive.
01 Something’s Got A Hold On Me – Christina Aguilera
02 Welcome To Burlesque – Cher
03 Tough Lover – Christina Aguilera
04 But I Am A Good Girl – Christina Aguilera
05 Guy What Takes His Time – Christina Aguilera
06 Express – Christina Aguilera
07 You Haven’t Seen The Last Of Me – Cher
08 Bound To You – Christina Aguilera
09 Show Me How You Burlesque – Christina Aguilera
10 The Beautiful People (from Burlesque) – Christina Aguilera

Christina Aguilera izvodi nove pjesme u čijem je pisanju i sama sudjelovala, a produkciju potpisuju: Tricky Stewart, Linda Perry, Ron Fair. Za pjesme su zaslužni i Claude Kelly i Sia. Cher također izvodi dvije nove pjesme među kojima je i ‘You Haven’t Seen The Last Of Me’, upravo okrunjena Zlatnim globusom. To je njena prva nova pjesma u sedam godina baš kao i njezin prvi mjuzikl. Uz nove pjesme na albumu su i obrade legendarnih pjesama, primjerice ‘Something’s Got A Hold On Me’, Ette James. Glavna ženska uloga u filmu dodijeljena je Christini Aguileri, a redatelj filma je Steven Antin.

Uživajte!
Pogledajte i poslušajte: Cher – You Haven’t Seen The Last Of Me
http://www.youtube.com/watch?v=cQNnGocNf7Y

Pretraži

Back to Top