Zlatni volan za Volvo V40

Auto moto Komentari isključeni za Zlatni volan za Volvo V40 14

Po izboru čitatelja Auto Bilda Volvo V40 proglašen je najboljim kompaktim modelom u Hrvatskoj 2012. godine


Samo nekoliko tjedana nakon najboljeg rezultata u povijesti Euro NCAP sigurnosnih testova, Volvo V40 je ponovno zasjeo na pobjednički tron. Ovoga puta osvojio je srca hrvatskih ljubitelja automobila! U tradicionalnom izboru najboljih automobila godine, kojeg priređuje ugledni automobilski časopis Auto Bild, Volvo V40 odnio je pobjedu u kategoriji kompaktnih modela.
„Ovo priznanje velik nam je poticaj da i ubuduće stvaramo inovativne automobile koje odlikuje vrhunska sigurnost i izvedba te inspirativan skandinavski dizajn,“ istaknuli su u Volvo uredu u Hrvatskoj povodom priznanja Auto Bildovih čitatelja.
„Zlatni volan“ je najprestižnija europska automobilistička nagrada koja dodjeljuje grand prix u šest kategorija. Potpuno novi Volvo V40 ušao je u uži krug nominacija u kategoriji kompaktnih vozila. U izrazito jakoj konkuenciji Volvo V40 borio se za srca hrvatskih čitatelja protiv tako snažih konkurenata kao što su Mercedes A klase i Audi A3.
Volvov luksuzni kompaktni model oduševio je glasače Auto Bilda svojim originalnim pristupom, elegantnim skandinavskim dizajnom, vrhunskim materijalima od kojh je izrađen, završnom obradom te revolucionarnim sigurnosnim tehnologijama među kojima se ističu prvi na svijetu zračni jastuk za pješake, interaktivna instrumentna ploča, unaprijeđeni sustav za sprječavanje sudara u gradu koji sada funkcionira pri brzinama do 50 km/h te sustav za otkrivanje pješaka.
Volvo ne bi bio Volvo a da staje samo na lovorikama, nego odlučno ide dalje. Krajem ove godine, naime, i početkom sljedeće na tržište dolaze dvije inačice modela Volvo V40: R-Design verzija namijenjena vozačima dinamičnog stila vožnje i sportskog temperamenta te V40 Cross Country koji bi trebao oduševiti podjednako ljubitelje kompaktnih modela i terenskih automobila. U svakom slučaju nagrada Auto Bildovih čitatelja stigla je u prave ruke. „To ćemo povjerenje, uvjeren sam, opravdati i svim našim budućim modelima i uslugama koje razvijamo u regiji i šire, a očekujemo i da će se odraziti na prodaju naših aktualnih modela“ zaključuju iz Volvo ureda u Hrvatskoj.
Više informacija:
Moto-Ris d.o.o. Oreškovićeva 3b, 10000 Zagreb, Tel: 01 / 3821-570, Fax: 01/ 3643-841
Poslovna zona Ciburi, 52000 Pazin, Tel.: 052 688-259, Fax: 052 688-265
http://www.moto-ris.hr/

Pretraži

Back to Top