Županijsko natjecanje tehničke kulture

Događanja Komentari isključeni za Županijsko natjecanje tehničke kulture 16

U OŠ Švarča, Karlovac održano 55. županijsko natjecanje tehničke kulture. Na njemu je učestvovao 111 učenik iz 25 osnovnih škola naše županije. To je najveći broj sudionika i najveći broj škola uključenih u jedno natjecanje.


Nakon 4 sata natjecanja; kroz tri tipa pokazivanja znanja i vještina u pismenom, praktičnom i pokaznom dijelu, postignuti su slijedeći rezultati:
Karlovačku županiju će na državnom natjecanju u maketarstvu predstavljati Lucija Požar iz OŠ Mahično, u graditeljstvu Andro Horvat iz OŠ Grabrik, u strojarskim konstrukcijama Sven Gojsović iz OŠ Dubovac, u obradi materijala Luka Mataković iz OŠ Braće Seljan, u elektrotehnici Krunoslav Šimunčić iz OŠ Braće Seljan, u elektronici Albert Gajšak iz OŠ Grabrik, u robotici Lovro Jančić iz OŠ Banija.
Također u digitalnoj fotografiji Dora Jurinčić iz OŠ Žakanje, u robotskom spašavanju žrtve Filip Jakšić iz ZTK Karlovac, u radio orijentaciji Tena Šnajdar iz ZTK Karlovac, u raketnom modelarstvu Nikola Sabljak iz Prve OŠ Ogulin, u zrakoplovnom modelarstvu Dino Okičić iz Aerokluba Karlovac. Osim njih Županiju će na smotri radova predstavljati Sebastijan Vardijan, Mario Vardijan i Filip Sudac; učenici OŠ Žakanje.
Učenici su pokazali veliko znanje i zavidne vještine u ovim različitim kategorijama, postigavši visoke rezultate. Sve to su postigli zahvaljujući trudu i zalaganju mentora i udruga tehničke kulture.

Pretraži

Back to Top